De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Wie doet mee aan de BINGO?

KomOp gaat via de facebook pagina van KomOp een bingo organiseren voor alle leden. Het is een proef, als dit goed gaat en jullie vinden het leuk, dan gaan we het vaker doen.

Hoe gaat de bingo precies. Van te voren krijg je, als je je opgegeven hebt, de BINGO-kaarten thuisbezorgd of gestuurd. Je krijgt dan ook te horen wanneer de BINGO is. Je moet op je computer, laptop, tablet of telefoon de facebook pagina van KomOp kunnen openen. Op die facebook pagina start dan op de afgesproken tijd de live uitzending van de KomOp BINGO vanuit de studio van Berkelstroom TV in Zutphen. Je krijgt de BINGO-molen op je beeld te zien en ziet welke getallen er getrokken worden. Als je BINGO hebt, meld je dat via de facebook-pagina van KomOp. Vanuit de studio word je dan op jouw telefoon gebeld of gechat en wordt er gecontroleerd of je een goede BINGO hebt. Is je BINGO goed, dan wordt jouw prijs na een paar dagen bij je bezorgd of naar je opgestuurd.

Best wel ingewikkeld maar we doen de BINGO samen met de BINGO-masters van de korfbalvereniging KVZ. Zij hebben er ervaring mee en zullen, voordat we beginnen, alles nog een keer duidelijk uitleggen.

De eerste keer dat we dit doen, kost het niets. Het is dus gratis. Je moet je wel via de mail opgeven zodat we je de bingokaarten kunnen toesturen.

Wil je meedoen, stuur dan een mail naar info@komop.nl met daarop je naam, adres, postcode en woonplaats en je telefoonnummer. Als er voldoende deelnemers zijn, krijg je te horen wanneer de BINGO plaatsvindt (waarschijnlijk op een zaterdag of zondag aan het eind van de middag). Ook de vrijwilligers worden uitgenodigd om aan de BINGO deel te nemen.

Doe mee en geef je op !!

Heb je geen facebook en kun je niet deelnemen met de facebook van iemand anders, laat dat ons dan ook weten. Zijn dat er veel, dan gaan we kijken of we op een andere manier een digitale BINGO kunnen houden.

Groeten

Jan Luesink, de BINGOMASTER van KomOp!