De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

We gaan weer heel voorzichtig activiteiten opstarten!

Heel voorzichtig gaan we bekijken of we weer activiteiten kunnen gaan organiseren. Activiteiten die voldoen aan de regels van het RIVM en die coronaproef zijn. Het liefst alleen activiteiten die buiten plaats vinden of binnenactiviteiten waar rekening gehouden wordt met de anderhalve meter afstand. De Hanzehof en de bioscoop Cinemajestic voldoen daaraan. Ook zijn er veel restaurants die zich keurig aan de regels houden.

Wil je in oktober, november of december weer mee met een activiteit van Komop, hou de website dan in de gaten, daar wordt het eerst vermeld wat we gaan doen. Daarna krijgt iedereen een mail met het programma.

Het bowlen gaat nog niet beginnen. Niet iedereen heeft een eigen bal en ook zitten we te dicht op elkaar. Het bowlingcentrum is voor KomOp dus niet corona proef. In het nieuwe jaar bekijken we wat dan de mogelijkheden zijn.