De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Tot 1 april 2021 geen activiteiten!

Het bestuur van KomOp heeft besloten om vanwege het coronavirus voorlopig geen activiteiten en geen bowlen te organiseren. We gaan pas weer aan de slag als er een vaccin is. Veel van onze deelnemers behoren tot een risicogroep en zullen waarschijnlijk als een van de eersten gevaccineerd worden. We gaan daarna aan de slag met het maken van een nieuw programma en zullen dat in het 2e kwartaal (dus vanaf 1 april) van 2021 laten ingaan. Mocht het dan nog niet mogelijk zijn, dan schuiven we het op.

Doordat er geen activiteiten zijn, is er ook weinig te melden op de website. Daarom zullen we vanaf nu regelmatig oude foto’s op de site plaatsen van allerlei activiteiten. Ook als er iets te melden valt over KomOp, komt het daar te staan. Kijk dus regelmatig op komop.nl

Geen donateursbijdrage in 2021!

Omdat KomOp in 2020 bijna geen activiteiten en bowlen heeft kunnen organiseren, zullen we voor het jaar 2021 geen donateursbijdrage vragen. De wedstrijdbowlers hoeven voor 2021 ook geen contributie voor de Nederlandse Bowling Federatie (de NBF) af te dragen.

Ideeën voor activiteiten in 2021?

Vanaf april gaan we weer een programma maken. Heb je leuke ideeën voor een activiteit of voor een uitstapje, laat dat dan weten. Stuur een mail naar info@komop.nl met je ideeën en we bekijken of we het in het programma kunnen opnemen.