De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Helaas nog geen activiteiten!

We hadden nu weer ieder weekend een activiteit kunnen hebben. Iedereen van Komop had daar zin in. Helaas, voorlopig ziet het daar niet naar uit. De tweede golf is bezig en de maatregelen worden nog steeds niet echt soepeler.

Veel van onze deelnemers en ook vrijwilligers zijn afwachtend om zich op te geven. Ze zijn voorzichtig en dat is goed te begrijpen. De eerste activiteit, een stadwandeling in Zutphen is wel georganiseerd. Drie deelnemers en een begeleidster hebben een leuke wandeling met lekkere hapjes en drankjes door de stad gemaakt. Dat is prima gegaan: een klein groepje, veel buiten, voldoende afstand, binnen de mondkapjes op. De andere activiteiten: het uit eten, het bezoek aan een concert in de Hanzehof en de modelspoorbaanbeurs gaan niet door. Het is niet mogelijk met de huidige regels.

Het bowlen gaat ook niet door. Het is binnen, de anderhalve meter is bijna niet haalbaar, schoenen en bowlingballen zijn bronnen van bacteriƫn en het is te kostbaar om in kleine groepjes (twee per baan) te gaan bowlen. In 2021 weer bowlen? We hopen erop!! Als we weer gaan bowlen, komt er een bericht op de site en krijg je via de mail bericht. Houdt de site en je mailbox dus in de gaten.