De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

De website is vernieuwd!

Je zult het wel gemerkt hebben, de website ziet er iets anders uit. De oude website hadden we al weer een aantal jaren en het werd tijd om een aantal zaken aan te passen. Dat is gebeurd en we hopen dat het voor jou net zo makkelijk is om de website te bekijken als voor de verandering. Ikzelf heb weer opnieuw moeten leren hoe ik berichten op de site moet plaatsen en hoe ik veranderingen moet aanbrengen. Ik ben er wel even druk mee geweest maar gelukkig kon ik dat voor onze camper op camping de Grasplas in Vorden doen. Volgens mij is het allemaal gelukt.

Groeten van Jan Luesink.