De stichting KomOp is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, welke zich bezig houdt met de organisatie en uitvoering van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zutphen.

Bowlen op 19 maart 2022

Alle corona maatregelen zijn zo’n beetje ingetrokken. Dat betekent dat we op zaterdag 19 maart 2022 weer op de gewone manier kunnen bowlen! Als je je niet lekker voelt, positief getest bent of er iemand in je omgeving corona heeft moet je thuis blijven.

Als dat allemaal niet het geval is, ben je van harte welkom. Het bowlen is weer als volgt:- De recreanten bowlen van 2 uur (14.00 uur) tot half 4 (15.30 uur).- De wedstrijdbowlers zijn van half 4 (15.30 uur) tot 5 uur (17.00 uur) aan de beurt.

Let op: De wedstrijdbowlers zijn lid van de Nederlandse Bowling Federatie. Dit lidmaatschap kost € 10,- per jaar. Als je een wedstrijdbowler bent, moet je dat bedrag overmaken naar KomOp, rekeningnummer NL42 INGB 00028.52.616 o.v.v. lidmaatschap NBF. KomOp maakt de kosten lidmaatschap voor alle bowlers tegelijk over naar de NBF.We hebben pasjes voor het nieuwe bowlingseizoen al binnen. Gerrit Tuitert zal ze zaterdag uitdelen.

Veel plezier zaterdag!!